Bob & Lucia Simons

Grote Kamp 100
9461 LM Gieten

Telefoon: 0592-263060
info@verloskundigepraktijksimons.nl

  • Kraamtijd - Borst- of flesvoeding?

    Kraamtijd - Borst- of flesvoeding?

Borst- of flesvoeding?

Borstvoeding is de meest natuurlijke en complete voeding voor je baby. Het bevat alle voedingsstoffen die je baby nodig heeft en biedt extra bescherming tegen ziektes en infecties. Bovendien beschermt borstvoeding je kindje tegen het ontstaan van een allergie. Zeker wanneer jij of je partner, of een van je kinderen een allergie heeft, is het erg belangrijk om borstvoeding te geven. Voor meer informatie: http://www.borstvoeding.nl/

Het Voedingscentrum heeft een online borstvoedingsmagazine in het leven geroepen met: persoonlijke verhalen, adviezen, tips en filmpjes. (Aanstaande) ouders krijgen antwoord op veel gestelde vragen over borstvoeding: Hoe leg ik mijn baby goed aan? Krijgt mijn baby genoeg binnen? Hoe werkt kolven?

Bekijk het online magazine hier.

In bijna alle ziekenhuizen, door bijna alle kraamzorgorganisaties en door Icare worden voorlichtingsavonden over borstvoeding gegeven. Ga er naar toe, laat je goed informeren en volg je hart bij je keuze. Niet wat van anderen moet, maar wat voor jullie het beste voelt.

Uiteraard krijg je ook als je kiest voor het geven van flesvoeding, om wat voor reden dan ook, alle steun en begeleiding tijdens het kraambed en daarna.

Logo Footer

Grote Kamp 100, 9461 LM Gieten 0592-263060
info@verloskundigepraktijksimons.nl