Bob & Lucia Simons

Grote Kamp 100
9461 LM Gieten

Telefoon: 0592-263060
info@verloskundigepraktijksimons.nl

30 jarig jubileum!

Waar blijft de tijd?

Ik herinner me 1 november 1988 als de dag van gisteren. We verhuisden met een oude brandweerauto vol huisraad vanuit Oss naar de Gieterveldweg in Gieten. Thora Kuizinga stopte met haar verloskundige praktijk en wilde haar praktijk alleen verkopen als we ook haar huis erbij kochten. Het was echt pionieren in een oud boerderijtje aan een zandpad in het veld, met bijna 1 hectare grond, zonder elektriciteit. Naast een groene Ford Fiësta kochten we als tweede auto een blauwe eend erbij.

Lees meer

Corona!

 BELANGRIJK BERICHT omtrent CORONA

Beste zwangeren en partners,

Afgelopen weken zijn de besmettingen van Corona helaas in een snel tempo toegenomen.

Om verspreiding waar haalbaar zoveel mogelijk tegen te gaan dragen wij vanaf nu  (14-10-2020) een mondkapje of faceshield tijdens het spreekuur.

In lijn van het advies van het RIVM willen we jullie (zwangeren en partners) vragen: 

· Bij binnenkomst op de praktijk handen wassen/ desinfecteren volgens de richtlijnen voor u plaatsneemt in de wachtkamer.

· In de wachtkamer de 1,5 meter afstand te houden tot andere wachtenden.

· Tijdens de controles ook elke keer een neus-mondkapje te  dragen. Ook als je geen klachten hebt. Graag zelf mee te nemen naar de praktijk.

· Tijdens de bevalling hoef je geen mondkapje op tenzij 1 of jullie beide verkoudheidsklachten of andere corona-gerelateerde klachten hebben.

· Bij Corona-klachten van verkoudheid/ hoesten/ benauwdheid/ koorts bij jou of 1 of meerdere gezinsleden dan ALTIJD ZSM een corona-test verrichten. Bel VOORAF even met ons of de geplande afspraak door kan gaan of verplaatst moet worden tot na de test-uitslag.

· Heeft 1 van jullie KOORTS of benauwdheidsklachten/ hoesten dan graag VOORAF telefonisch contact. (0592-263060/ 06-20038808)

· Alleen bij echo's is de partner welkom, geen kinderen meenemen naar de controles.

We hopen dat we allemaal gezond mogen blijven en dat jullie zwangerschap goed blijft verlopen en dat we jullie weer gauw op onze oude vertrouwde manier mogen begeleiden. 

Alvast bedankt voor jullie begrip en medewerking. ❤️

Heb je vragen of klachten, bel of mail ons dan! We zijn er voor jullie! 

Groeten van Bob en Lucia Simons

Goed nieuws!

Bij Lucia is in juli borstkanker geconstateerd. Zij hersteld inmiddels goed van de operatie en we hebben op 13 september het goede nieuws gehad, dat chemo als nabehandeling niet nodig is. Zij is gestart met hormoontherapie en zal langzaam haar werk samen met Bob weer oppakken. De continuïteit van de praktijk is en zal gewaarborgd blijven. Schroom niet om contact te zoeken voor begeleiding van zwangerschap, counseling en/of kraambed. Wij zijn er voor jullie met zorg op maat! 

 

De juiste keuze!

Concurrentie in de zorg! 

Naar ons idee hoort goede zorg, ook verloskundige zorg, geen geldkwestie te zijn. We willen echt allemaal de beste zorg voor onze zwangeren. Maar als praktijken grenzeloze gebieden hebben waar ze zorg verlenen en dus soms ook ver weg zitten als je ze als zwangere nodig hebt, kun je wachten op ongelukken. En elke spoedsituatie met delay van hulp is er een te veel omdat het om levensbedreigende situaties kan gaan.
Zwangeren die een verloskundige zoeken realiseren zich dat vaak niet. De mooiste website, het leukste praktijkpand, dat cadeautje van een echopakket ter waarde van zoveel....., waar baseer je je keuze op?
Onze kwaliteit, kennis en kunde zit in ons. En we zijn dichtbij, helemaal in Gieten want daar wonen we. We hebben geen eigen praktijkpand maar huren op 5 verschillende plaatsen spreekuurruimte om het jullie gemakkelijk te maken op controle te komen. We maken die echo’s ook, maar we hebben veel meer te bieden.
We nemen ervaring mee van begeleiding van duizenden bevallingen. Misschien hebben wij je wel op de wereld gezet en gezorgd dat je goed geboren werd.
We hebben korte lijntjes, weten wie je bent als je aan bevallen toe bent en weten wat je wensen zijn.
We maken ons zorgen. Wie gaat straks weer om de hoek, zonder hulp een kind krijgen omdat de verloskundige ( van een praktijk ver weg) te laat kwam? Terwijl wij heel dichtbij waren?
Zwangeren, aan jullie de taak om verstandige keuzes te maken.

 

IMG 0604

  • 1
  • 2

Logo Footer

Grote Kamp 100, 9461 LM Gieten 0592-263060
info@verloskundigepraktijksimons.nl